Training Camp Costa Brava amb el Grup Gepork

Els dies 7 i 8 de febrer vàrem realitzar dues jornades molt interessants amb els caps de departament del Grup Gepork a la zona de la Costa Brava.

Les activitats varen començar el dimecres 7 de febrer a primera hora amb l’arribada dels participants a l’hotel Trias de Palamós a primera línea de mar. Durant el matí es va dur a terme una formació a l’aula sobre lideratge, treball en equip i coordinació entre departaments.

Just després de dinar en el mateix hotel, els participants varen desplaçar-se a la Platja del Castell on varen dur a terme una activitat d’orientació per equips pels voltants naturals i bonics d’aquesta platja verge. La tarda va ser agradable i les vistes precioses.

Es va tancar la jornada amb un sopar al restaurant japonès Nomo del Far de Sant Sebastià on es van fer activitats de grup amb cant i tocada d’instruments.

L’endemà la jornada començava d’hora amb la reunió interna de l’empresa per enfocar l’any i, just després de dinar es va dur a terme la segona activitat d’enginy i creació i sempre, treball en equip. On els components havien d’organitzar-se per crear un aerogenerador que van aconseguir fer funcionar i encendre una tira de leds amb la força del vent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.