Sortida amb raquetes de neu

El dimecres 4 d’abril vàrem realitzar una sortida amb raquetes de neu a La Molina amb els participants del programa Challenge Interempresarial d’Osona.

Vàrem sortir de Vic a 2/4 de 7 de la tarda i a les 8 ja estàvem amb les raquetes posades. Va ser un vespre tranquil i bonic i vàrem realitzar un sortida de 5 km amb 450 metres de desnivell positiu mentre es ponia el sol i s’anaven encenen els llums dels pobles de la Cerdanya sota els nostres peus.

De tornada a casa, vàrem parar a Ribes de Freser a fer un mos i tancar la jornada on, sense ni adonar-nos-en havíem posat en pràctica l’activitat física i el treball en equip, així com la cohesió.

 

Aquest programa, que vàrem iniciar el mes de desembre de 2017, va arribant a la seva recta final amb uns resultats molt notables.

Els participants varen iniciar amb un estat físic sedentari o molt poc actiu i, després de quatre mesos de treball constant, estan aconseguint grans millores.

El més important i que més valorem des d’Amtté, no són tant les millores físiques sinó el sentiment que ens transmeten els participants que, realment, estan agafant l’hàbit de practicar activitat física.

El grup es reuneix cada dilluns i dimecres per a la pràctica d’activitat, però també, des de fa unes setmanes, es troben de forma personal per a dur a terme activitats fora del programa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.