Tot a punt pel III Challenge Interempresarial d’Osona

El III Challenge torna a veure’s impulsat gràcies a la gran demanda dels participants de les passades edicions perquè hi hagi una continuïtat amb un projecte que tal com diuen: “els canvia la vida”.

El Challenge havia d’iniciar-se el 4 de novembre amb un grup de 10 participants de diferents empreses de la Comarca, però la situació sanitària del moment n’ha enrederit el seu inici. Aquest fet no minva les ganes ni dels participants ni d’Amtté, l’empresa especialitzada en la implantació d’hàbits saludables a les empreses i impulsora del programa, que, any rere any, empeny aquest projecte amb molta il·lusió perquè els resultats son indiscutibles.

“És un dels nostres programes predilectes ja que en veiem els resultats de forma molt clara. Els participants ho gaudeixen i aconseguim canviar les seves dinàmiques i incorporar els hàbits saludables al seu ritme de vida de forma progressiva i duradora en el temps. El resultat és que son ells mateixos qui ens empenyen a repetir un any rere l’altre.” Explica Anna Comet, cofundadora d’Amtté i responsable de l’Activitat física de l’empresa.

El Challenge és un programa pensat per incorporar els hàbits de salut a persones que no els tenen amb activitat física dirigida i formació entorn a la nutrició, a la gestió del descans i a la comunicació interpersonal. Enguany es presenta amb novetats per tal d’adaptar-se a les necessitats del moment i fer-lo més viable i accessible a persones que tenen moltes obligacions tant laborals com familiars.

Els participants tindran una sessió presencial a la setmana d’activitat física dirigida per un tècnic especialitzat, més una sessió programada que podran realitzar durant la setmana quan ells tinguin disponibilitat. Cada últim dilluns de mes tindran tallers o formacions entorn a la nutrició, a la gestió del descans i de l’estrès, tallers de ioga, etc.

I una de les majors novetats és que enlloc de preparar-se per un únic objectiu, els participants tindran tres reptes durant els nou mesos del programa que inicia, en principi, durant el mes de novembre i finalitzarà a finals de juny o principis de juliol. El primer repte arribarà per Nadal, el segon durant el mes d’abril i el darrer el mes de juny.

També, com a novetat, cal destacar que en aquesta III edició es poden apuntar treballadors pel seu compte sense involucrar a l’empresa.

Els participants d’aquesta III edició venen de Proquimia, Grup Gepork, Frigorífics Ferrer, Vilar Riba, Girbau i La Farga.

Per a més informació: amtte@amtte.es