Mesures d’AMTTÉ per la prevenció del contagi del CORONAVIRUS

Ens trobem en una situació global molt excepcional que ens afecta a tots els nivells a tota la societat i sectors.
Amtté, com a empresa responsable i, seguint amb la seva filosofia de cura de la salut i dels hàbits saludables de l’individu, així com del col·lectiu empresarial, ha près les mesures corresponents per seguir fidel als seus pilars:
1. aturem les activitats dins de les empreses per no entrar personal extern.
2. mantenim, en format telemàtic i online, les formacions i la pràctica d’hàbits saludables per aquells treballadors i empreses que així ho han sol·licitat.
3. estem generant contingut online que en breu estarà disponible per seguir amb les formacions des de casa per les empreses que vulguin aprofitar aquest període de confinament per a formar els seus treballadors.

 

Aprofitem per recordar la importància de la cura de la salut personal i dels hàbits saludables com a mesura i prevenció per tal de tenir un sistema inmunitari a l’alçada dels requeriments actuals, de la mateixa manera que, en un moment on cal que tots ens impliquem com a societat, siguem molt curosos i responsables amb les persones que ens envolten que gran part d’elles son amb qui compartim mitja vida en els llocs de treball.
 
Només ens resta agrair la col·laboració de tots i enviar un missatge d’ànim i de responsabilitat.