Hàbits de salut

healthy day

Quan els treballadors tenen cura dels seus hàbits saludables: son actius, s’alimenten de forma adequada i saludable i gestionen de forma coherent el seu descans, es converteixen en treballadors i persones sanes, més sociables, amb més capacitat de concentrar-se, de treballar en equip, de rendir més en els seus llocs de treball.

Com ho fem?

Treballem els hàbits saludables des de 3 aspectes diferents:

  • Activitat física
  • Alimentació saludable
  • Gestió del descans

Què fem?

Programes, sessions i tallers

Oferim diferents programes adaptats a les necessitats i voluntats de cada empresa. Des de programes molt concrets amb un grup determinat de treballadors, fins a programes dirigits a tots els treballadors de l’empresa que ho desitgin.

Acompanyem en la creació d’espais per afavorir la pràctica d’activitat física, realitzem classes dirigides amb tècnics titulats: ioga, running, tonificació, estiraments, etc.

Proposem tallers sobre alimentació saludable, cuina saludable i gestió de l’estrès amb pràctiques de mindfulness, sempre amb tècnics titulats.


Programes i tallers:

Health per a tota l’empresa

Programes pensats per oferir activitats relacionades amb els hàbits saludables a tots els treballadors de l’empresa que ho desitgin. Es combina activitat física regular a través de classes dirigides o de programes online amb tallers d’alimentació saludable, de conscienciació sobre la importància dels hàbits de salut i de gestió de l’estrès.


Challenge per a un grup concret de persones

Programes de desenvolupament d’equips amb l’objectiu d’augmentar la cohesió i el rendiment d’un equip de persones mitjançant l’activitat física i els hàbits saludables. A diferència dels programes Health, aquest programa acaba amb un repte en comú que haurà de dur a terme tot l’equip que ha participat del programa. Aquest repte es tria en iniciar.

Programa d’entre 6 i 9 mesos pensat per a equips d’entre 8 i 15 persones aproximadament.

Acompanyament durant tot el procés: des de la planificació, els entrenaments, fins al repte final.


Healthy Day. Un tast dels hàbits saludables

Jornada monogràfica in company amb l’objectiu de fomentar els hàbits saludables als treballadors de l’empresa basats en: nutrició, activitat física i gestió de l’estrès.

Sessions teòriques tipus taller i sessions pràctiques en els tres àmbits i adaptem els horaris a la necessitat de cada empresa.

És totalment personalitzable incidint en els aspectes de més interès.