Coneix-nos: Enric Lòpez

L’Enric Lòpez és el nostre tècnic més jove, però no per aquesta raó té menys experiencia ni menys formació. Tenir persones joves a l’equip és molt important perquè refresquen l’ambient i aporten aquell punt d’atreviment que els adults anem perdent.

Tal i com ell es descriu, l’Enric és entregat, pacient i sincer.

“M’agrada poder aportar coses, tant a les persones com a la seva il·lusió.”

Us el presentem perquè el pugueu conèixer una mica més.

Enric, deixant de banda l’àmbit laboral, quina és la teva relació amb l’esport a nivell més personal.
De petit vaig començar amb el futbol i el tennis fins que el meu pare em va apropar al món de la muntanya, allà vaig començar a enamorar-me de l’escalada fins a dia d’avui. Mica en mica vaig anar provant més esports de muntanya com les curses on he participat en dues maratons. Vaig seguir amb descobrint esports de muntanya com l’esqui de muntanya, una activitat que m’apassiona de la mateixa manera que el descobriment de l’alpinisme que per mi és una activitat que ho engloba tot.
A part de practicar-lo, també m’agrada descobrir i conèixer millor l’entrenament, per això m’agrada molt documentar-me i seguir aprenent.

Com et descriuries en 3 paraules?
Entregat, pacient i sincer.

Un llibre: “Camina” de Henri David Thoreau.
Una pel·licual: “La Grande Belleza” de Paolo Sorrentino.
Un personatge: Tommy Cadwel per la seva passió i romanticisme per allò que fa, ja sigui en l’escalada o el seu activisme i defensa del medi ambient.

Quin tipus d’activitat esportiva no has practicat mai i que t’agradaria provar?
Sense cap mena de dubte el submarinisme, a part de la muntanya, el mar també m’agrada molt i descobrir-lo m’encantaria.

Què és el que més t’agrada d’aquesta feina?
M’agrada poder aportar coses tant a les persones com a la seva il·lusió, com també la confiança mútua que s’origina dia rere dia en veure que els objectius es van complint. Sento que estic ajudant-los a millorar el seu estil de vida i aixó em reconforta i m’ajuda a empatitzar. 

Per què creus que és important l’activitat física en les persones?
Primer de tot per la salut. Potser no tant a nivel físic sinó també a nivel mental. Estar bé físicament i actiu fa que l’autoestima i les ganes de fer coses augmentin i aixó crec que es prioritari per poder gaudir del dia a dia.

 

RADIOGRAFIA

FORMACIÓ

Actualment cursant el 4t any del grau en ciències de l’activitat física i l’esport (CAFE).
Grau superior d’animador d’activitats fisicoesportives
Grau mitja en excursionisme
Grau mitja en tècnic de mitja muntanya
Grau mitja del primer nivell de monitor d’esquí 

EXPERIÈNCIA

10 anys treballant en el món de l’esport i el lleure.

  • Monitor de lleure en casals esportius.
  • Monitor d’esquí.
  • Guiatges al Pirineu de senderisme i raquetes.
  • Entrenaments personals.
  • Entrenador de l’equip d’escalada del Ripollès.
  • Entrenament dirigits en grup.
  • Preparador Físic del club bàsquet Campdevànol.
  • Formador de tècnics esportius de la FEEC.