Challenge. Programes d’hàbits saludables que milloren el nivell d’engagement

La millora de l’engagement continua sent per moltes empreses un aspecte cabdal. Tot i que se li ha donar infinitat de definicions, podríem descriure l’engagement dels empleats d’una organització com la unió d’un conjunt de conceptes: compromís, motivació per contribuir, involucració emocional, enfocar-se a crear valor, etc.

Ja sigui per fidelitzar el talent, per augmentar el rendiment dels equips de persones o per assolir uns objectius definits, aconseguir un augment en l’engagement dels treballadors aporta un valor bàsic al funcionament d’una l’empresa.

Avui volem compartir els resultats del Challenge, un programa d’hàbits saludables desenvolupat l’any passat en un equip de 12 persones de diferents empreses. Aquest programa desenvolupat per l’empresa Amtté va entrenar aquestes persones durant 6 mesos en hàbits saludables (activitat física regular, alimentació saludable i gestió de l’estrès) i en factor humà (comunicació interpersonal, treball en equip i creació d’entorns de confiança).

Al finalitzar el programa els participants van respondre un qüestionari on es demanava, entre altres coses, respondre unes preguntes puntuant sobre 10, sobre la cohesió de l’equip, la comunicació o el compromís.

A la pregunta en que els participants responien com el Challenge podia ajudar a augmentar el compromís dels treballadors de la seva empresa, els participants van respondre amb un 8,77 sobre 10.

Aquest fet confirma que programes d’hàbits saludables com el Challenge impacten de forma directa sobre el nivell d’engagement dels treballadors de l’empresa.

Si vols saber més sobre els resultats aconseguits o sobre com són els programes d’empresa saludable Challenge d’Amtté  ho pots fer a amtte@amtte.es.

Leave a Reply

Your email address will not be published.