Challenge Interempresarial d’Osona

Neix el I Challenge Interempresarial d’Osona

El proper mes de desembre s’inicia el I Challenge Interempresarial d’Osona, un programa adreçat a les principals empreses de la Comarca d’Osona per tal que puguin experimentar els beneficis de la implantació d’hàbits saludables dins de l’empresa.

El programa el portarà a terme un equip de 12 treballadors de diferents empreses rellevants de la comarca d’Osona que participaran en un programa d’activitat física periòdica i formació en factor humà: treball en equip, lideratge, comunicació interpersonal, PNL, DISC, etc.

L’entrenament i formació rebuts durant el programa prepararà l’equip per la realització d’un repte conjunt acompanyats per membres d’AMTTÉ.

El Challenge Interempresarial d’Osona neix amb els següents objectius:

  1. Aportar una cultura de desenvolupament personal i hàbits saludables dins de les empreses per tal d’assolir alts nivells de rendiment, salut i benestar en l’àmbit laboral.
  2. Oferir un programa Challenge gratuït a un equip format per persones de diferents empreses de la Comarca per tal que puguin experimentar-ne els beneficis a nivell individual i a nivell col·lectiu.
  3. Difondre els beneficis de la incorporació de l’activitat física, el desenvolupament personal i els hàbits saludables a l’entorn laboral.

Aquest més d’octubre és el període previst de presentació del programa i creació de l’equip.

Consulta el programa detallat en pdf: PRESENTACIO CIO 2017-18 web

Leave a Reply

Your email address will not be published.