Bona acollida del Cicle de conferències Amtté

El passat dijous 14 de març es va celebrar la segona conferència del Cicle de conferències Amtté “Caminant cap a l’empresa saludable”. Una iniciativa d’Amtté, que fa de la mà de l’Ajuntament de Vic, per a seguir difonent els hàbits saludables dins de les empreses.

La primera conferència va tenir lloc el 14 de febrer de mans de la Coach nutricional Astrid Barqué que va explicar de forma molt pràctica i senzilla 5 grans temes claus per a millorar la nutrició del nostre dia a dia, tant a casa, com a la feina, com per a tota la família. Els participants varen quedar molt contents i l’hora i mitja que va durar la xerrada va quedar curta per a resoldre els dubtes i curiositats dels assistents.

 

El 14 de març va ser el torn d’una conferència més tècnica i més adreçada a les empreses en què es va parlar en números dels beneficis d’incloure els hàbits saludables dins de l’entorn empresarial i posteriorment es va plantejar un cas real i d’èxit d’una de les empreses de referència de la Comarca, el cas Girbau.

En Marc Pujol, cofundador d’Amtté i responsable de la branca de Factor Humà de l’empresa, va ser l’encarregat de posar les dades sobre la taula i explicar als assistents la importància d’aquestes pràctiques. Però la part més interessant va arribar amb l’aparició d’Àlex Alamany, difector financer de Girbau i d’Olga Curià, responsable de riscos de Girbau, que varen exposar el seu Espai Social que consta d’una cantina que serveix cada dia tres menús diferents pels seus treballadors, sempre amb una opció saludable, un gimnàs i una sala polivalent on es farna activitats dirigides per tècnics d’Amtté.

Aquesta iniciativa va surgir després d’un procés participatiu dels treballadors de Girbau.

 

La propera conferència tindrà lloc l’11 d’abril de la mà d’Anna Comet, cofundadora d’Amtté i responsalbe de la branca d’hàbits saludables de l’empresa i explicarà als assistents com introduir l’activitat física al dia a dia i tots els seus avantatges i beneficis.

 

Us deixem unes imatges de la darrera conferència: https://youtu.be/pxuIlr78gCk