Aprofita l’empenta del moment

Les botigues de bicicletes no donen l’abast. Es veu més gent que mai caminant pels camins que envolten les ciutats i els pobles. Qui més qui menys ha seguit alguna rutina d’exercicis a casa durant el confinament.

Tot i haver estat molt tancats, en general, les persones hem buscat la forma per mantenir-nos actius i moure’ns.

No per a tothom, però una part important de la societat, ha experimentat un canvi d’hàbits, d’horaris, d’ordre en el temps, de prioritats… en molts casos, el teletreball ha facilitat tenir més hores per a un mateix gràcies a estalviar-nos les estones de trasllat a la feina. Totes aquestes situacions han facilitat que ens movem més. I el fet d’estar tancats, ha generat una necessitat de sortir a caminar, a pedalar, a correr…

És un hàbit que ha vingut per quedar-se? Esperem que sí!

Ja que la situació ens ha portat fins aquí, és una bona manera de mantenir-ho. Podem aprofitar aquesta embranzida per mantenir-los i mirar de guardar aquest espai que ens hem fet tan nostre.

Segurament, hem pogut experimentar els beneficis de l’activitat física durant aquestes setmanes de confinament. La necessitat de moure’ns una mica, de desconnectar de la feina i de la família, de tenir una estona i un espai per a nosaltres. Els beneficis emocionals son els que més notem, però el nostre organisme i la nostra salut son qui en surt més beneficiat.

Si hem aconseguit trobar aquest espai en el nostre dia a dia amb els nens a casa, les hores de teletreball, etc. hem de ser capaços de poder-ho mantenir en el temps.

T’hi animes?