Amtté al món telemàtic

Amtté va néixer, entre altres coses, perquè creu fermament en el contacte entre les persones. Un dels nostres pilars i punt diferencial és oferir serveis presencials. Creiem que és la millor forma d’entendre’ns, de tractar-nos, de millorar i d’avançar.

Poder veure els gestos, les mirades; intuir pensaments i preocupacions; expressar alegria o malestar, il·lusió o rebuig… totes aquestes coses sempre es poden captar molt millor en directe, amb el contacte.

Però, aquestes setmanes en què la situació ens ha posat a tots a prova: persones, famílies, amics, empreses, col·lectius, hem hagut d’aprendre a viure de forma diferent. De saber substituir les reunions de tot tipus, tant les personals com les de feina, per videotrucades.

No ens podrem abraçar, ni tocar, ni fer els dos petons de rigor, ni les encaixades de mans durant un quant temps. No sabem quant s’allargarà, però com a societat, sabrem canviar la forma d’expressar-nos sense cap mena de dubte perquè som éssers emocionals.

I si la societat és capaç de canviar i seguir amb el seu dia a dia, buscant la felicitat com sempre hem fet, amb totes aquestes novetats i canvis, per què no podem ser-ne capaços també nosaltres, Amtté?

Aquestes setmanes també ens han transformat com a empresa i, de la mateixa manera que el dia que ens deixin abraçar-nos ho farem i Amtté tornarà de forma presencial per tractar amb vosaltres de tu a tu i de ben a prop, ara toca adaptar-se per seguir portant-vos la nostra filosofia d’hàbits saludables, de treball en equip, de gestió d’equips, de lideratge, d’organització empresarial.

 

Hem adaptat bona part dels nostres continguts en webinars i hem estat fent activitat física de forma telemàtica amb diferents grups que valoren molt positivament el seguiment de totes aquestes setmanes.

D’aquesta manera avui et podem oferir de forma totalment telemàtica:

 1. Cursos online, amb aula virtual (bonificables per la fundae):
  1. Lideratge per comandaments intermedis (12h)
  2. Gestió d’equips (6h)
  3. Comunicació interpersonal (6h)
  4. Comunicació DISC per a comercials (6h)
  5. Neurolideratge (6h)
 2. Webinars en diferents temàtiques, durades i formats:
  1. Alimentació saludable (diferents nivells)
  2. Activa’t. El nostre cos està dissenyat per moure’s
  3. Gestió de l’estrès
 3.  Entrenaments a distància, en grup i dirigits pels nostres tècnics especialitzats:
  1. Ioga
  2. Tonificació
  3. Treball aeròbic
  4. Estiraments
  5. Mindfulness
 4. Training de comunicació i funcionament d’equips en remot (més info)

Demana’ns informació sense cap tipus de compromís a amtte@amtte.es