2018. Propòsits d’any nou, bons per tu, bons per la teva empresa.

Com cada any, en aquestes dates fem una mirada enrere i una cap endavant.  És un bon moment per valorar aquest 2017 i per fer bons propòsits pel 2018 que comença. Els humans som així, moltes vegades aprofitem per fer-nos bons propòsits al tancar una etapa i començar-ne una altra, propòsits que, si som capaços de complir, millorarant la nostra vida.

Entre els “greatest hits” d’aquests propòsits d’any nou trobem: deixar de fumar, començar a practicar esport, tornar a estudiar o formar-se en alguna cosa, intentar millorar la relació amb alguna persona, dedicar més temps a la nostra gent, adoptar una alimentació més saludable, etc.

De la mateixa manera que impulsem aquestes iniciatives en l’àmbit personal, perquè no les impulsem en l’àmbit laboral?

 

Si són bones per tu, seran bones per la teva gent.

 

Potser alguns dels bons propòsits d’aquest any a la nostra empresa poden ser:

 

  • De la mateixa manera que et proposes passar més temps amb la teva gent en el terreny personal, en el terreny laboral pots passar més temps amb el teu equip. Així doncs, si lideres un equip, passa menys temps al despatx i més temps amb la teva gent. Escolta’ls més, pregunta’ls més, parla-hi més, connecta-hi més.
  • Facilitar als empleats la possibilitat de fer esport. L’activitat física, a part d’aportar millores de salut individual evidents, si es fa en grup i de forma regular és un dels agents cohesionadors d’equip més potents i menys utilitzats. Busca un espai (pot ser exterior), busca el temps, busca entrenadors, proposa reptes, motiva, il·lusiona i facilita. Si et podem ajudar, compta amb nosaltres amb els programes Health i Challenge, però adapta’t la fórmula que us vagi més bé.
  • Fomentar hàbits saludables aportant consells de nutrició, millorant el menú de l’empresa, fent tallers d’educació postural, facilitant programes per deixar de fumar, etc. Una empresa que incorpora aquestes accions disposa de treballadors amb més salut, que es perceben més cuidats per l’empresa i, com a conseqüència, obtindràs una millora en l’índex d’absentisme.
  • Facilitar el desenvolupament de les persones del teu equip. Pots ajudar-los perquè es formin en habilitats i coneixements específics o en desenvolupament personal i competències transversals. Recorda “formar-te tu suma, formar la teva gent multiplica”.

 

Per aquest any 2018, des d’Amtté, us desitgem tot allò pel que treballem cada dia amb els nostres clients i col·laboradors, muntanyes de Rendiment, Salut i Benestar!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.